אודות המתכון
חן מור מבקרת האוכל שלנו כותבת על המנה במדור 'טעימה טבעונית' בבלוג שלנו
פאד קפאו טבעוני טעים טעים! מערכת 'מחוברים לחיים'
מספיק ל-4 מנות.
זמן הכנה מקצה לקצה: 35 דק כולל השרייה!!
לא כולל ביצת העין - לינק למתכון בהוראות הכנה
אופן ההכנה
יש להשרות את הטחון הטבעוני לפי ההנחיות, לייבש ולסחוט
לקצוץ דק ממש את הבצל, השום והג'ינג'ר ולטגן בשמן זית עד שמזהיבים
לפרוס דק צ'ילי חריף ולהוסיף למחבת, לערבב מעט
להוסיף את הטחון ולטגן היטב עד השחמה
להוסיף סויה, סילאן, מלח, כוסברה ועלי נענע מלבד שניים שנשמור לקישוט המנה
לערבב היטב ולבשל על אש בינונית עד לאידוי חלקי של הנוזלים
להכין סיר עם אורז, כוס אורז תספיק ל-4 מנות
צילחות
להניח 4 כפות אורז בסמטי מבושל בצלחת
לצידו לשים את תבשיל הטחון הטבעוני
להניח ביצת עין טבעונית על האורז
לקשט את המנה בשני עלי נענע ומעט אצות על הטחון
מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות