אודות המתכון
מי שחשב שטבעונים מוותרים על מיונז - טעה בגדול! גיא מוגרבי מגיש את המתכון המושלם למיונז טבעוני, ללא רכיבים מהחי כמובן!
אופן ההכנה
מיונז:
שימו את כלל הרכיבים בבלנדר מלבד הלימון, ועבדו עד שמתקבל מרקם הדומה למיונז.
לאט לאט הוסיפו את מיץ הלימון, תוך כדי הערבול, עד שהכל מתמצק יחד למרקם אותו אתם רוצים לקבל.
המיונז הזה יכול לשמש כבסיס לאיולי בטעמים שונים, למשל-
איולי שום ועשבי תיבול:
מערבבים כוס מהמיונז שקיבלנו עם השום, הפטרוזיליה, הרוזמרין והטימין. בוחשים טוב ושומרים בכלי אטום במקרר.
רוטב זה טעים מאד מעל אספרגוס או לצד ירקות בגריל.
עוד מתכונים טבעונים נפלאים תוכלו למצוא בקבוצתו של גיא בפייסבוק - "בישול טבעוני".
מתכונים נוספים בקטגוריית ממרחים

תגובות