אודות המקום
מסעדה יפנית אותנטית 100% טבעונית!
ג‘ון קמוטני, הגיעה לארץ מיפן לפני 20 שנה והחליטה להתמקצע בהכנת טופו.
צוות טופו אן, בהובלת ג‘ון, מכין אוכל יפני נפלא עם טופו טרי.
התפריט
ראשונות
חמוצים- כרוב וגזר שכבשנו, צנון יפני צהוב ואצות קומבו.
אורז- קערת אורז יפני מאודה עם שומשום שחור.
מרק מיסו- ציר על בסיס פטריות שיטאקי, מיסו לבן, בצל ירוק, אצות וטופו.
טופו אפוי- טופו אפוי וצרוב בשום ורוזמרין, פרוס דק ומוגש עם פלח לימון.
אוניגירי- שני משולשי אורז יפני, עטופים באצת נורי.
יאקו- פרוסות טופו טרי בתיבול סויה, סאקה, שמן שומשום, ג'ינג'ר ובצל ירוק.
סונומונו- סלט של אטריות זכוכית, גזר, מלפפון, אצות, שומשום, טופו ובצל ירוק.
קארגה- כדורי טופו פריכים, מוגשים עם פלח לימון.
אגדאשי- קוביות טופו בציפוי פריך במרק דאשי, עם פטריות שיטאקי ובצל ירוק בתוספת מחיות של ג'ינג'ר וצנון.
מומו- 3 כיסוני בצק ממולאים בירקות פיקנטיים, צרובים ומאודים.
ספרינג רול- דפי אורז במילוי ירקות טריים וטופו מתובל, מוגש עם רוטב טחינה-סילאן.
אגרול- עלי סיגר מטוגנים במילוי אטריות שעועית, ירקות וטופו, מוגש עם צ'ילי מתוק.
סושי- 5 יחידות מאקי עם ירקות, אבוקדו (בעונה), טופו בסויה, עם ג'ינג'ר כבוש ווואסאבי.
עיקריות
יאקיסובה- אטריות חיטה/אורז צרובות עם טופו, כרוב, פטריות, נבטים ובצל ירוק ברוטב עגבניות-סויה יפני.
פרייד רייס- אורז מוקפץ עם טופו, פטריות שמפיניון ושיטאקי, בצל ירוק ושומשום. מוגש עם מרק מיסו.
מאבו- תבשיל עשיר וחריף עם טופו טרי, טופו טחון, קישואים, שום, זרעי חילבה, שומשום, רוטב שעועית שחורה ורוטב צ'ילי אדום. מוגש עם קערת אורז.
מרק אטריות
ראמן- אטריות חיטה/אורז במרק עשיר על בסיס דאשי וחלב סויה תוצרת בית, מחית צ'ילי קוריאני, טופו רך מתובל, פטריות שיטאקי, נבטים, בצל ירוק ואצות.
אודון- אטריות אודון (אטריות חיטה עבות) במרק דאשי עם טופו רך ומתובל, פטריות שיטאקי, אצות ובצל ירוק.
ארוחות
ירקות בטריאקי- המון ירקות בתוספת קוביות טופו בציפוי פריך, מוקפצים ברוטב טריאקי עשיר. מוגש עם מרק מיסו ואורז.
טופו בטריאקי- נתחי טופו בציפוי פריך ברוטב טריאקי מתקתק על מצע ירקות טריים. מוגש עם מרק מיסו ואורז.
שניצל- נתחי טופו בציפוי פריך של פירורי לחם יפנים על מצע ירקות טריים. מוגש עם מרק מיסו ואורז.
סלט ירוק- סלט ירוק עם טופו, אצות, רוטב סויה ושומשום קלוי. מוגש עם מרק מיסו ואורז.
קורוקה- שלושה קרוקטים של תפוחי אדמה, טופו, בצל מטוגן ועדשים בציפוי פריך של פירורי לחם. מוגש עם מרק מיסו ואורז.
טמפורה- ירקות (ארטישוק ירושלמי, כרובית, פטריות, בצל ובטטה) בציפוי טמפורה לצד סלט קטן. מגוש עם מרק מיסו ואורז.
בתי עסק נוספים בקטגוריית אסייתי

תגובות